zadnji prispevki

DARILO ZA MAMICO: ŠOPEK ZA MATERINSKI DAN

Ljubljana, 22. 3. 2018

Materinski dan je dan, ko se partnerji in otroci še posebno spomnijo na mamice in jim dan še dodatno polepšajo z darilcem. V vrtcu mamice vsako leto razveselimo z majhnimi darili, ki so zelo enostavna za izdelavo tudi doma; darilo za babice in mamice lahko letos pripravite kar skupaj z otroki in podarite nekaj posebnega :)

več

MINI VRTILJAK 2018 – DOGODEK ZA VSO DRUŽINO 26.5.2018

Ljubljana, 21. 3. 2018

Mini vrtiljak je brezplačen dogodek za celo družino, na katerem se lahko vrtiš cel dan, zabave pa kar ne zmanjka in ne zmanjka! Kot leto prej vas čaka pester program z različnimi stojnicami, predstavitvami, ustvarjalnimi delavnicami, družinskim fotografiranjem, prigrizki in pijačo, srečelov in še in še in še in še! Vstop je prost!

več

GLASBENE URICE V MINI VRTCU

Ljubljana, 20. 3. 2018

šolskem letu 2018/2019 v Mini vrtec prihajajo glasbene urice, ki bodo potekale v sodelovanju z glasbeno šolo Arsem. Urice bodo potekale enkrat tedensko v manjših skupinah od meseca oktobra 2018 naprej. Za več informacij ali prijavo na predstavitveno urico oziroma tečaj nam pišite na info@minivrtec.si

več


NAREDI SAM: PTIČJA HIŠICA

Ljubljana, 18. 3. 2018

Pred nami je pomlad in sezona, ko se ptički vračajo na naše vrtove in igrišča, hrane pa še ni na pretek. z otroki lahko zelo enostavno naredite ptičjo hišico, uporabite pa kar odpadno embalažo.

več

MOJ OTROK GRIZE – KAJ STORITI?

Ljubljana, 15. 3. 2018

Grizenje pri malčkih pogosto in do neke mere tudi normalno, saj s tem spoznavajo sebe in okolico, izražajo svoja čustva, pridobivajo pozornost ali izražajo moč v skupini otrok, pomembno pa je grizenje otroka primerno omejevati in ga preusmerjati v drugačne načine izražanja.

več

Otrok v vrtcu

Za starše

Igra

Ustvarjanje

Napovednik dogajanja

Partnerji

©2014 Mini Vrtec