zadnji prispevki

KAKO OBLEČI OTROKA ZA V VRTEC

Ljubljana, 20. 2. 2018

Za otroka v vrtcu izberite udobna in funkcionalna oblačila, takšna, ki jih ne bodo ovirala pri igri ali pri samostojnosti.

več

USTVARJANJE ZA VSAK DAN: SLANO TESTO

Ljubljana, 15. 2. 2018

Slano testo je domača različica plastelina. Pripravljen je zelo enostavno in hitro, tako da ga lahko pripravite kar skupaj z otrokom; tako priprava postane del igre in zabave. Tudi če kakšen košček plastelina zaide v usta, so sestavine nestrupene.

več

NAREDI SAM: PUSTNE KOŠARE

Ljubljana, 10. 2. 2018

Najbolj norčav mesec pusta je mesec, ki ga navadno posvetimo izbiranju in izdelavi kostumov, pozabimo pa na košaro, v katero bodo otroci lahko nabirali pustne dobrote od vrat do vrat. Na pravljično-ustvarjalni delavnici v Mini vrtcu smo z otroki izdelali unikatne pustne košare, da bomo šli lažje potrkati od vrat do vrat.

več


ZAKAJ VPISATI OTROKA V MINI VRTEC

Ljubljana, 10. 2. 2018

Vrtec je za otroke temelj za izobraževanje. Je čas za igro kot učenje, ki se spretno prepletata in spodbujata otroka pri rasti in razvoju. Vrtec prav tako nudi podporo in pomoč staršem, zato je izbira vrtca zelo pomembna za celo družino. Kakšne so prednosti Mini vrtca ...

več

VABLJENI K VPISU V ŠOLSKO LETO 2018-2019

Ljubljana, 5. 2. 2018

Dragi starši, v mesecu marcu 2018, od 1. do 15. marca 2018, bodo potekali vpisi v vrtec za šolsko leto 2018-2019, zato vse starše vabimo na DNEVE ODPRTIH VRAT vrat, kjer si boste lahko ogledali prostore vrtca, izvedeli več o programu in življenju v vrtcu ter spoznali naše vzgojiteljice.

več

Otrok v vrtcu

Za starše

Igra

Ustvarjanje

Napovednik dogajanja

Partnerji

©2014 Mini Vrtec