Ljubljana, 28. 5. 2018

ZAHVALA ZA MINI VRTILJAK 2018

Dragi obiskovalci Mini vrtiljaka 2018, najlepša hvala za obisk! Čudovito je bilo videti vaše nasmejane obraze, slišati vaše lepe besede in se vrteti z vami skozi krasen dan. Hvala hvala hvala za vsak prijazen pogled in vsak nasmeh, ki ste nam ga namenili. To je bistvo vsega!

 

Radi bi se zahvalili tudi vsem, ki so prispevali svoj del, da je dogodek tak kot smo si ga zamislili:

 

Mami z objektivi, družinska in poročna fotografija, hvala za čudovit foto kotiček in fotke, ki so prišle s svetlobno hitrostjo! Mercator, hvala za sponzorstvo dogodka in donacijo potrebnega materiala, hrane in pijače za uspešno izpeljavo!           Ajdovo zrno hvala za okusno kosilo za velike in male obiskovalce, ki je bilo za prste oblizniti! Gajbica.si, vaše sadje je še dodatno osvežilo naš dan in prepričani smo, da ste dobili kar nekaj novih oboževalcev! Lolliland, hvala za porisane obraze in nasmejana lička, trgovina TojeTo, hvala za vse igrače in družabne igre, ki so še dodatno obogatile dogodek, Ama Ama Trgovina, hvala za širjenje naravi prijaznih izdelkov, Bombažek hvala za vse naravne izdelke ekološke kakovosti in vso prijaznost, Fensifilc, hvala za pisano stojnico z oblačili in ves vloženi trud, Moja mala sobica hvala za unikatne in pisane izdelke za otroke in otroške sobice,  Kokopoko, hvala za široke nasmehe in izdelke iz tetra pleničk,  Vse za otroke, hvala za uporabne izdelke za odvajanje,  šola za tuji jezik Avelin, hvala za širjenje jezikovnega in glasbena šola Arsem, za širjenje glasbenega obzorja naših obiskovalcev, Otroške pleničke Bambo, hvala za previjalnico in pleničke za zdrave ritke, Eko igrače Puppo, hvala za didaktične lesene igračke. Predvsem pa hvala vsem za pozitivno energijo. 

 

Posebna zahvala tudi našim donatorjem, ki so poskrbeli za čudovite vrečke presenečenja za naše male obiskovalce in prinesli nasmehe na njihove obraze. Hvala Boobeefoodee.si – preprosti slastni zdravi receptiMami z objektivi, družinska in poročna fotografijaMilo za dragoRingana by Partner Mateja ŽebovecKokopokoEko igrače PuppoOtroške pleničke BamboAma Ama TrgovinaBombažekKušinček KušinPink bananaLegama d.o.oSamo Svete Sestavljanke – Puzzle ARTTosama Bela štacuncaŽelezničarski Teniški Klub LjubljanaLush SloveniaMini RajRiba AlenkaFensifilc, Moja SkrinaKvačkane pošasticeVoleskaUrškine DrobtiniceMoja Mala Sobica – dodatki za otroške sobiceLekobeba & Lekovita Slovenija,  Otroški bazar,  Gozdna vilaCity park nakupovalno središčeHakuna Matata kidsFotto utrinkiMinicity LjubljanaMuzej iluzijTo je Totrgovina PikapolonicaMAMORUKahlica.si – otroška trgovinaMini StilisticaPlesno MestoBaboloo – otroška trgovina,  ArsemDekorativne stenske nalepke in Jubbi for kidsHiša NatureBaby ParkRazvedrilko Stumfki , Wicked seamPralne pleničkeMojMini.si

 

Prve utrinke dogajanja razkrijemo še danes 🙂

 

Hvala vsem iz srca, daste nam omogočili že četrti uspešen vrtiljak … mi se že veselimo naslednjega:)

12512743_927811323934168_1741746998281011715_n-1©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov