Ljubljana, 6. 6. 2017

ZAHVALA MINI VRTILJAK 2017

Dragi obiskovalci Mini vrtiljaka, najlepša hvala za obisk! Čudovito je bilo videti vaše nasmejane obraze, slišati vaše lepe besede in se vrteti z vami skozi krasen dan. Hvala hvala hvala za vsak prijazen pogled in vsak nasmeh, ki ste nam ga namenili. To je bistvo vsega!

 

Radi bi se zahvalili tudi vsem, ki so prispevali svoj del, da je dogodek tak kot smo si ga zamislili: 

 

Mamina Maza in Tečaji Mamina Maza, hvala za vso soorganizacijo. Že tretje leto zapored nam je uspelo!!! <3

Mami z objektivi, družinska in poročna fotografija, hvala za čudovit foto kotiček in fotke, ki so prišle s svetlobno hitrostjo! Lidl, hvala za sponzorstvo dogodka in donacijo potrebnega materiala, hrane in pijače za uspešno izpeljavo! Taman Organic, hvala za okusno, 100 % ekološko kosilo za velike in male obiskovalce, ki je bilo za prste oblizniti! Boobeefoodee.si, hvala za slastne prigrizke in pozitivno energijo, Gajbica.si, vaše sadje je še dodatno osvežilo naš dan in prepričani smo, da ste dobili kar nekaj novih oboževalcev! Maskara, hvala za porisane obraze in nasmejana lička, Mali junaki, hvala za čarovnije in nasmejan kotiček pod drevesi, Ama Ama Trgovina, hvala za širjenje naravi prijaznih izdelkov, Bombažek hvala za vse naravne izdelke ekološke kakovosti in vso prijaznost, Katkin kotiček, hvala za pisano stojnico in ves vloženi trud, Dudica.si hvala za unikatne in pisane izdelke za dojenčke, otroke, nosečnice in mamice,  Avtosedezi, hvala za široke nasmehe, vso podporo in ozaveščanje o varnosti v prometu, SNG Drama, hvala za širjenje kulturnega obzorja naših obiskovalcev, Otok peska, hvala za zanimive igre v peskovniku in pravo sprostitev, Otroške pleničke Bambo, hvala za previjalnico in pleničke za zdrave ritke, Eko igrače Puppo, hvala za didaktične lesene igračke, Samo Svete Sestavljanke, hvala za “zen” kotiček, spontane koncerte in vso pozitivno energijo!

 

Posebna zahvala tudi našim donatorjem, ki so poskrbeli za čudovite vrečke presenečenja za naše male obiskovalce in prinesli nasmehe na njihove obraze. Hvala Moy stars, Zdrav obrok, Boobeefoodee.si – preprosti slastni zdravi recepti, Mami z objektivi, družinska in poročna fotografija, OTOK PESKA, Inštitut za osebnostni razvoj, Milo za drago, Ringana by Partner Mateja Žebovec, Avtosedezi, Kokopoko, Eko igrače Puppo, Otroške pleničke Bambo, Ama Ama Trgovina, Bombažek, Katkin kotiček, Kušinček Kušin, Dekca, NitKa – unikatni otroški izdelki, 100%Suzi, Hiškarija, SNG DRAMA Ljubljana, Pingi, Pink banana, Legama d.o.o, Samo Svete Sestavljanke – Puzzle ART, Mali junaki, naravni-zaklad.si, Mali CUKR, Tosama Bela štacunca, Železničarski Teniški Klub Ljubljana, Milnica.si – vse za domačo kozmetiko, Lush Slovenia, MiniBini, Mini Raj, Riba Alenka, Fensifilc, Moja Skrina, Mrožek.si, LESek: Leseni izdelki za otroke in starše, Mala Maša, Kvačkane pošastice, Voleska, Urškine Drobtinice, Moja Mala Sobica – dodatki za otroške sobice, Lekobeba & Lekovita Slovenija, Trgovina Židana marela, Broškolini fini, Otroški bazar.

 

Prve utrinke Mini vrtiljaka 2017 že najdete na strani fotografinje Mami z objektivi 🙂

 

Hvala vsem iz srca, daste nam omogočili že tretji uspešen vrtiljak … mi se že veselimo četrtega:)

 

12512743_927811323934168_1741746998281011715_n-1

 ©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov