Ljubljana, 4. 9. 2014

VABLJENI NA PREDSTAVITEV VADBE: Kundalini joga za mamice z dojenčkom

V Mini vrtcu smo za mamice pripravili zanimiv program joge, ki se je lahko udeležite kar z dojenčki. Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo 17. septembra ob 10.00 uri na brezplačni izkušnji joge, da spoznate vadbo in vaditeljico, po uri pa vas vabimo na čajanko.

 

Vadba je primerna za mamice in njihove dojenčke, ki so stari od 6 tednov do 9 mesecev. Šest tednov po porodu je namreč žensko telo pripravljeno na nežno vadbo kot je joga, s katero se lahko začne vračati v stanje pred nosečnostjo. Potrebno je ojačati trebušne in hrbtne mišice ter ponovno vzpostaviti ravnovesje v celotni trebušni votlini. Posebne tehnike krepijo tudi mišice medeničnega dna, okrepiti pa je treba tudi moč svoje avre, celostno energijo, ker dojenček prav tako črpa vso svojo energijo iz materine avre.

 

Dojenčki, tudi če bodo prvih nekaj minut morda nemirni, so navdušeni nad takšnim skupnim preživljanjem časa, mamica pa se bo naučila, kako narediti “nekaj zase” in hkrati za celo družino. Vloženi čas za jogo, ki je posvečena samo materi in otroku, se hitro obrestuje: mamice postanejo bolj samozavestne in kreativnejše pri razporejanju časa za dojenčka in za družino, dojenčki pa že po nekaj vadbah postanejo bolj samostojni in zadovoljni ter po vadbi seveda tudi bolje spijo. Med skupno vadbo mamice z dojenčkom vzpostavljajo neprecenljive, še bolj pristne in še bolj srčne vezi, dojenčki pa so, ne glede na njihovo starost, navdušeni tudi nad ostalimi malimi telovadci!

 

Joga za mamice in dojenčke v Mini vrtcu traja 60 min pod vodstvom izkušene Sat Pavan Kaur.

 

URNIK: vsaka sreda od 10.00 do 11.00

 

Joga Sat Pavan Kaur

 

Za udeležbo na brezplačni uri joge za mamice z dojenčkom je potrebna prijava na info@bit-je.si. Na predstavitveni uri mogoče prijave na vadbo, ki bo potekala vsako sredo po urniku.

 

CENA: Enkratni obisk …… 13 EUR

            Mesečni obisk ……. 40 EUR

            3Mesečni obisk ….. 110 EUR

 

 

Kaj potrebujem za vadbo kundalini joge?
• podloga za jogo, ki si jo lahko izposodite, ker pa za vadbo z dojenčki priporočamo lastno podlago za vadbo, vam jo ob vpisu priskrbimo s 30 % popustom.
• udobna oblačila za mamico in dojenčka ter vse pripomočke, ki bi jih morda potrebovali, saj naj mamica ne spreminja njunega urnika.
• bidon z vodo

 

Vabljeni :)

 ©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov