Ljubljana, 5. 2. 2018

VABLJENI K VPISU V ŠOLSKO LETO 2018-2019

Dragi starši,

 

v mesecu marcu 2018, v obdobju do 15. marca 2018 bodo potekali vpisi v vrtec za šolsko leto 2018-2019, zato vse starše vabimo na DNEVE ODPRTIH VRAT vrat , ki bodo potekali v:

 

SREDO, 14.2.2018, od 17.00 do 18.30 ure 
in
TOREK, 27.2.2018, od 17.00 do 18.30 ure 

 

Ob obisku si boste lahko ogledali prostore vrtca, izvedeli več o programu in življenju v vrtcu ter spoznali naše vzgojiteljice. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam porajajo ob vpisu otroka v vrtec. Veseli bomo, če se nam pridružijo tudi otroci, saj bodo navsezadnje oni obiskovali vrtec. V primeru, da se nam v razpisanem terminu ne morete pridružiti, nam pišite in dogovorili se bomo za osebno srečanje. 

 

Za uvrstitev na seznam za vpis nam starši do 15. marca 2018 na naslov vrtca pošljite izpolnjeno

VPISNICO  za šolsko leto 2018-2019. 

 

O VRTCU

Zasebni vrtec Mini vrtec je doma v domači hiški za Bežigradom, v neposredni bližini mestnega jedra, a je odmaknjen od mestnega hrupa. Urejenost okolice in vrtca je domača, prostori svetli in razgibani, obdaja pa nas veliko ograjeno igrišče; veliko časa posvečamo bivanju in gibanju na prostem, na vrtu pa imamo tudi svojo gredico, saj želimo pri otrocih zasejati pozitiven odnos do življenja, narave in hrane.  

 

Vpisujemo otroke prvega in drugega starostnega obdobja, ki so razdeljeni v dve manjši skupini – 10 otrok v prvi starostni in 13 otrok v drugi starostni skupini, zato se lahko posvetimo bolj individualni obravnavi vsakega otroka, ki mu na razigran način pomagamo razviti osebnost, samozaupanje in samostojnost. V vrtcu za vsako skupino skrbita vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice, na voljo pa je tudi tretja, nadstandardna strokovna delavka.  

 

Dnevni program Mini vrtca, ki je odprt od 7.00 do 17.00 ure, je zasnovan da otroku nudi dinamičen urnik dejavnosti, ki otroke spodbujajo pri razvoju, dopolnjujejo pa ga zanimive obogatitvene in dodatne dejavnosti, ki so v popoldanskem času dosegljive za vse otroke – POPOLDANSKE DEJAVNOSTI ZA OTROKE

 

Več informacij najdete na spletni strani www.minivrtec.si ali nam pišete na info@minivrtec.si

 

www_mini-vrtec_vhodna_modra

 


BLOG

©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov