Ljubljana, 6. 1. 2020

VABLJENI K VPISU V POPOLDANSKE DEJAVNOSTI 2020

Dragi starši,

pred nami je novo leto, ko se v Mini vrtcu začenja veliko aktivnosti za otroke, ki se jim lahko pridružite. Prijazno povabljeni:

 

1. GLASBENE URICE

Tečaj za predšolske otroke od 3. leta starosti naprej. Cilj je v otroku prebuditi zanimanje za zvok, spodbujati slušno zaznavanje in vzbuditi zanimanje za glasbo. Veliko bomo peli, poslušali, se gibali ob glasbeni spremljavi in se izražali s pomočjo glasbe. Glasbene urice vodi izkušena glasbena pedagoginja. 

 

PONEDELJEK 17.15 – 18.15

 

CENA IN PLAČILO
Cena mesečnega obroka je 32,00 €.

 

 Prijava: info@minivrtec.si

 

2. IGRIVA ANGLEŠČINA

Tečaj Igrive angleščine je namenjen predšolskim otrokom, od 2 let naprej. Temelji na učenju preko igre, slik, pesmic in pravljic. Komunikativno metodo učenja sestavljajo aktivnosti, ki spodbujajo učenje s pomočjo realistične komunikacije (igra vlog, simulacije) in uporaba jezika v govornih aktih (obljube, ukazi)

 

SREDA in ČETRTEK 17.15 – 18.45

 

Tečaj obsega srečanja po 90 minut. Na uricah se bomo igrali, peli, plesali, ustvarjali, brali pravljice in na prijeten način spoznavali tuj jezik.

 

CENA IN PLAČILO
Cena mesečnega obroka je 68,00 €. Tečaj se plačuje na podlagi izdanega računa v osmih mesečnih obrokih po 68,00 €.

 

Ob skupnem plačilu 3 mesečnih obrokov, vam priznamo popust v višini 10% na celotni znesek, v primeru plačila za 6 mesecev skupaj pa 15% popust. Če se odločite za skupno plačilo vseh 8 obrokov skupaj, vam priznamo 20% popust. Drugemu otroku v družini priznamo 10% popusta.

 

Prijava: info@avelin.si

 

 

  3. PRAVLJIČNO-USTVARJALNE DELAVNICE

Enkrat mesečno v Mini vrtcu potekajo pravljično-ustvarjalne delavnice, kjer z otroki prebiramo pravljice, se vživljamo v pravljične like in plešemo, pojemo ter seveda ustvarjamo brez meja. Delavnice so namenjene otrokom od 3. leta starosti naprej.

 

SOBOTA 16.00 – 18.00

NAPOVEDNIK

 

Prijava: info@minivrtec.si

 

4. PRAZNUJ ROJSTNI DAN

V Mini vrtcu za otroke organiziramo tudi rojstnodnevne zabave. Poskrbimo za animacijo otrok (igre, ustvarjanje, ples in petje, iskanje zaklada). Poskrbimo tudi za pijačo in prigrizke, starši prinesete le torto. Tematika zabave po dogovoru.

 

Trajanje zabave = 2,5 ure
CENA = 130 evrov (animacija do 12 otrok)
180 evrov (animacija do 18 otrok)

 

Za več informacij, dogovor in rezervacijo termina: info@minivrtec.si

 

PRIJAZNO POVABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE.©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov