Ljubljana, 7. 3. 2019

VABLJENI K VPISU OTROK V ŠOLSKO LETO 2019-2020

Dragi starši,

 

v mesecu marcu, v obdobju do 15. marca 2019 potekajo vpisi v vrtec za šolsko leto 2019-2020. Za uvrstitev na seznam za vpis nam starši  na naslov vrtca pošljite izpolnjeno VPISNICO ZA ŠOLSKO LETO 2019-20120.

 

Ker imamo v vrtcu le dve majhni skupini otrok, priporočamo, da vlogo oddate čim prej, vlogo pa morajo ponovno oddati tudi starši otrok, ki že obiskujejo Mini vrtec oziroma so na čakalnem seznamu za vpis od leta 2018-2019.

 

 

O VRTCU

Zasebni vrtec Mini vrtec je doma v domači hiški za Bežigradom, v neposredni bližini mestnega jedra, a je odmaknjen od mestnega hrupa. Urejenost okolice in vrtca je domača, prostori svetli in razgibani, obdaja pa nas veliko ograjeno igrišče; veliko časa posvečamo bivanju in gibanju na prostem, na vrtu pa imamo tudi svojo gredico, saj želimo pri otrocih zasejati pozitiven odnos do življenja, narave in hrane.  

 

Vpisujemo otroke prvega in drugega starostnega obdobja, ki so razdeljeni v dve manjši skupini – 10 otrok v prvi starostni in 13 otrok v drugi starostni skupini, zato se lahko posvetimo bolj individualni obravnavi vsakega otroka, ki mu na razigran način pomagamo razviti osebnost, samozaupanje in samostojnost. V vrtcu za vsako skupino skrbita vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice, na voljo pa je tudi tretja, nadstandardna strokovna delavka.  

 

Dnevni program Mini vrtca, ki je odprt od 7.00 do 17.00 ure, je zasnovan da otroku nudi dinamičen urnik dejavnosti, ki otroke spodbujajo pri razvoju, dopolnjujejo pa ga zanimive obogatitvene in dodatne dejavnosti, ki so v popoldanskem času dosegljive za vse otroke – POPOLDANSKE DEJAVNOSTI ZA OTROKE

 

 

Starši boste o sprejemu otrok pisno obveščeni. Za več informacij smo dosegljivi na info@minivrtec.si ali na telefonski številki 031317507. ©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov