Ljubljana, 19. 10. 2020

PROSTO MESTO ZA VPIS V 1. STAROSTNO SKUPINO – VABLJENI K VPISU

Dragi starši,

 

v Mini vrtcu imamo prosto mesto za vpis v prvo starostno skupino za otroka od  11. meseca do 3. leta.

 

V prvi starostni je doma 10 otrok, tako da imamo majhno skupino, kjer se lahko posvetimo bolj individualni obravnavi vsakega otroka, ki mu na razigran način pomagamo razviti osebnost, samozaupanje in samostojnost. Veliko časa posvečamo bivanju in gibanju na prostem, na vrtu pa imamo tudi svojo gredico, saj želimo pri otrocih zasejati pozitiven odnos do življenja, narave in hrane. V vrtcu za vsako skupino skrbita vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice, na voljo pa je tudi tretja, nadstandardna strokovna delavka.  

 

 

Dnevni program Mini vrtca, ki je odprt od 7.00 do 17.00 ure, je zasnovan da otroku nudi dinamičen urnik dejavnosti, ki otroke spodbujajo pri razvoju, dopolnjujejo pa ga zanimive obogatitvene in dodatne dejavnosti.

 

 

Starši na naslov vrtca pošljete izpolnjeno vlogo za vpis, ki je dosegljiva na upravi vrtca ali na spletni strani vrtca v rubriki Obrazci.  Za več informacij smo dosegljivi na info@minivrtec.si ali na telefonski številki 031 317 507. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam porajajo ob vpisu otroka v vrtec. Vabljeni k vpisu.©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov