Ljubljana, 13. 6. 2019

NAPOVEDNIK DOGAJANJA V MINI VRTCU JESEN 2019 / 2020 – VABLJENI K PRIJAVI

Dragi starši, pred nami so poletne počitnice in malo počitka tako za majhne kot za velike, pa vendar se počasi že pripravljamo na jesen 2019, ko se v vrtcu začenja veliko aktivnosti za otroke, ki se jim lahko pridružite. Prijazno povabljeni:

 

GLASBENE URICE

Tečaj za predšolske otroke od 3. leta starosti naprej. Cilj je v otroku prebuditi zanimanje za zvok, spodbujati slušno zaznavanje in vzbuditi zanimanje za glasbo. Veliko bomo peli, poslušali, se gibali ob glasbeni spremljavi in se izražali s pomočjo glasbe.

 

PONEDELJEK 17.15 – 18.15

 

 Začetek: oktober 2019. V mesecu septembru 2019 bo potekala tudi predstavitvena urica. Prijava: info@minivrtec.si

 

 

IGRIVA ANGLEŠČINA

Tečaj Igrive angleščine je namenjen predšolskim otrokom, od 2 let naprej. Temelji na učenju preko igre, slik, pesmic in pravljic. Komunikativno metodo učenja sestavljajo aktivnosti, ki spodbujajo učenje s pomočjo realistične komunikacije (igra vlog, simulacije) in uporaba jezika v govornih aktih (obljube, ukazi)

 

SREDA in ČETRTEK 17.15 – 18.45 

 

 Začetek: oktober 2019. V mesecu septembru 2019 bo potekala tudi predstavitvena urica. Prijava: info@avelin.si

 

 

NOVOST: STARŠI NA NEMŠČINO, OTROCI NA ANGLEŠČINO

Tečaj nemščine za starše je namenjen začetnikom. Spoznali bomo osnove nemškega jezika in slovnice, se naučili sporazumevanja v enostavnih vsakodnevnih situacijah. Poudarek je na pogovoru, s katerim širimo besedni zaklad in usvajamo slovnične strukture,  istočasno pa otroci obiskujejo tečaj igrive angleščine, kjer spoznavajo angleške besede ob branju pravljic, preko igre in pesmic, na sproščen in njim prijazen način.

 

TOREK, 18.00 – 19.00 ( +/- 30 min glede na potrebe staršev)

 

 Začetek: oktober 2019. V mesecu septembru 2019 bo potekala tudi predstavitvena urica. Prijava: info@avelin.si

 

  

PRAVLJIČNO-USTVARJALNE DELAVNICE

Enkrat mesečno v Mini vrtcu potekajo pravljično-ustvarjalne delavnice, kjer z otroki prebiramo pravljice, se vživljamo v pravljične like in plešemo, pojemo ter seveda ustvarjamo brez meja. Delavnice so namenjene otrokom od 3. leta starosti naprej.

 

SOBOTA 16.00 – 18.00

 

Začetek: oktober 2019. Prijava: info@minivrtec.si

 

 

PRAZNUJ ROJSTNI DAN

V Mini vrtcu za otroke organiziramo tudi rojstnodnevne zabave. Poskrbimo za animacijo otrok (igre, ustvarjanje, ples in petje, iskanje zaklada). Poskrbimo tudi za pijačo in prigrizke, starši prinesete le torto. Tematika zabave po dogovoru.

 

Trajanje zabave = 2,5 ure

 CENA =  130 evrov (animacija do 12 otrok)

                   180 evrov (animacija do 18 otrok)

 

Za več informacij, dogovor in rezervacijo termina: info@minivrtec.si

 

 

PRIJAZNO POVABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE.©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov