Ljubljana, 1. 1. 2018

NAPOVEDNIK DOGAJANJA

 

Dragi starši, v letu 2019 se v vrtcu začenja veliko aktivnosti za otroke, ki se jim lahko pridružite. Prijazno povabljeni:

 

GLASBENE URICE

 Vsi otroci od 3 let naprej vabljeni na glasbene urice v Mini vrtec. Naš cilj je v otroku prebuditi zanimanje za zvok, spodbujati slušno zaznavanje in nasploh vzbuditi zanimanje za glasbo. Veliko bomo peli, poslušali in se gibali ob glasbeni spremljavi, naučili pa se bomo tudi izražati s pomočjo glasbe.

 

Urice bo vodila izkušena glasbena pedagoginja pod okriljem glasbene šole

 

KDAJ: SREDA 17.15 – 18.00

CENA: 40 EUR/MESEC

 

 IGRIVA ANGLEŠČINA

Tečaj Igrive angleščine je namenjen predšolskim otrokom, od 3 let naprej. Temelji na učenju preko igre, slik, pesmic in pravljic. Komunikativno metodo učenja sestavljajo aktivnosti, ki spodbujajo učenje s pomočjo realistične komunikacije (igra vlog, simulacije) in uporaba jezika v govornih aktih (obljube, ukazi)

 

 Otroci dobijo posluh za jezik, predvsem pa veselje do učenja tujega jezika.  Vabljeni k vpisu.

 

KDAJ: ČETRTEK 17.00 – 18.00

  CENA: 41 EUR/MESEC

  

PRAVLJIČNO-USTVARJALNE DELAVNICE

Enkrat mesečno v Mini vrtcu potekajo pravljično-ustvarjalne delavnice, kjer z otroki prebiramo pravljice, se vživljamo v pravljične like in plešemo, pojemo ter seveda ustvarjamo brez meja. Delavnice so namenjene otrokom 3+. 

 

CENA: 15 EUR/OBISK

  

PRAZNUJ ROJSTNI DAN

V Mini vrtcu za otroke organiziramo tudi rojstnodnevne zabave. Poskrbimo za animacijo otrok (igre, ustvarjanje, ples in petje, iskanje zaklada). Poskrbimo tudi za pijačo in prigrizke, starši prinesete le torto. Tematika zabave po dogovoru.

 

Trajanje zabave = 2,5 ure

 CENA =  150 evrov (animacija do 12 otrok)

                   180 evrov (animacija do 18 otrok)

  

PRIJAZNO POVABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE.

 

Za več informacij, dogovor in rezervacijo termina: info@minivrtec.si 

 

 

vpis

 


BLOG

©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov