Ljubljana, 1. 9. 2014

SREDA: Kundalini joga, Kundalini joga za nosečnice in mamice z dojenčkom

V Mini vrtcu smo pripravili program Kundalini joge pod vodstvom izkušene Sat Pavan Kaur. Kundalini joga je najhitrejši način za doseganje ravnovesja telesa, uma in duha in za razliko od večine ostalih vrst in stilov joge se lahko skupini priključite kadarkoli, ker vadba ne poteka stopenjsko. Izvaja jo lahko izvaja vsak: moški in ženske vseh starostnih skupin in različno psihofizično pripravljeni posamezniki, primerna je tudi za nosečnice in mamice, ki lahko na vadbo pridejo kar z dojenčkom.

 

Kundalini joga za mamice z dojenčkom je primerna za mamice in njihove dojenčke, ki so stari od 6 tednov do 9 mesecev. Šest tednov po porodu je namreč žensko telo pripravljeno na nežno vadbo kot je joga, s katero se lahko začne vračati v stanje pred nosečnostjo, okrepiti pa je treba tudi moč svoje avre, celostno energijo, ker dojenček prav tako črpa vso svojo energijo iz materine.

 

kolaž kundalini joga

 

Vloženi čas za jogo se hitro obrestuje in izboljša psihofizično počutje, kar pri vadbi z dojenčkom velja tako za mamico kot tudi za dojenčka: mamice postanejo bolj samozavestne in kreativnejše pri razporejanju časa za dojenčka in za družino, dojenčki pa že po nekaj vadbah postanejo bolj samostojni in zadovoljni ter po vadbi seveda tudi bolje spijo. Med skupno vadbo mamice z dojenčkom vzpostavljajo neprecenljive, še bolj pristne in še bolj srčne vezi, dojenčki pa so, ne glede na njihovo starost, navdušeni tudi nad ostalimi malimi telovadci!
 

 

URNIK: SREDA od 8.30 do 10.00 Kundalini Joga

              SREDA od 10.15 do 11.15 Kundalini Joga za mamice z dojenčkom

              SREDA od 11.30 do 12.15 Kundalini Joga za nosečnice

 

Kaj potrebujem za vadbo kundalini joge?
• podloga za jogo, ki si jo lahko izposodite
• udobna oblačila
• odejo za sprostitev
• bidon z vodo

 

Ob vpisu na vadbo tudi poseben 30 % popust pri nakupu podlage za jogo. Prijava na vadbo na info@bit-je.si.

 

CENA: Enkratni obisk …… 13 EUR

            Mesečni obisk …….. 40 EUR

            3Mesečni obisk …… 110 EUR

 

Vabljeni :)

 ©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov