Prijatelji in partnerji Mini vrtca, s katerimi uspešno sodelujemo v vrtcu so:

logo_nevtralni_rgb

Mini vrtec je del mreže gozdnih vrtcev Slovenije, ki je nacionalni program, ki temelji na gozdni pedagogiki in prispeva k izobraževanju za trajnostni in vseživljenjski razvoj. Raziskovalni in akcijski pristopi učenja v slovenskih gozdovih omogočajo krepitev temeljnih veščin, kot so kritično in sistemsko razmišljanje, sodelovalno odločanje in prevzemanje odgovornosti za sedanje in prihodnje generacije.

13100768_635217019996839_1442664823783142605_n        V sodelovanju z Boobeefoodee - preprosti slastni zdravi recepti  v Mini vrtcu potekajo predavanja in delavnice o uvajanju goste hrane, za pripravo hrane za izbirčne otroke, praktične delavnice priprave hrane z otroki, prvič tudi delavnice o "služba-hrani", kakšna peka, pa še kaj ...

 otroska_akademija_logotip_transparent

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. V sodelovanju z Otroško akademijo v Mini vrtcu poteka tečaj igrive angleščine, kjer se otroci angleščine učijo skozi igro, pesmice, pravljice in z gibanjem po prostoru. Cilj je, da otroci dobijo veselje do učenja tujega jezika, spoznajo in dobijo posluh za tuj jezik, se naučijo osnovnih besed in govora. Angleščina je namenjena otrokom 3+. Več informacij TUKAJ

V sodelovanju z Otroško akademija v Mini vrtcu potekajo tudi druge zanimive dejavnosti za otroke, kot so delavnice znanosti, LEGO robotika, ustvarjalne delavnice in podobno.

maminamaza

       Maminamaza je blog & portal, kjer najdete zanimive vsebine, namige in priporočila za nosečnice, mamice in družine.

  Spletni portal BabyBook.si je informativnega značaja za tiste, ki se srečujejo s starševstvom oziroma si želijo ustvariti družino. Vsebuje več kot 3.000 koristnih rešitev, več kot 600 uporabnih video vsebin, ki so pripravljene skupaj z več kot 300 strokovnjaki iz različnih področij. Teme zajemajo vse od vesele zanositve, potek nosečnosti in pregledi, možnosti poroda in vse kar sodi k pripravi, rokovanje z novorojenčkom, prehrana in zdravje dojenčka, teme iz obdobja od 1. do 6. leta starosti otroka ter zanimive vsebine o razvoju, vzgoji ter starševstvu in partnerstvu.

©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov