Ljubljana, 4. 9. 2014

VABLJENI NA PREDSTAVITEV VADBE: Kundalini Joga

V Mini vrtcu smo pripravili program Kundalini joge pod vodstvom izkušene Sat Pavan Kaur. Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo 17. septembra ob 8.30 uri na brezplačni izkušnji Kundalini joge, da spoznate vadbo in vaditeljico ter pridobite vse potrebne informacije.

 

 

Kundalini joga je najhitrejši način za doseganje ravnovesja telesa, uma in duha in jo lahko izvaja vsak: moški in ženske vseh starostnih skupin in različno psihofizično pripravljeni posamezniki. Za razliko od večine ostalih vrst in stilov joge se lahko skupini priključite kadarkoli, ker vadba ne poteka stopenjsko.

 kolaž kundalini joga

 

V kundalini jogi izvajamo krije oz. programe vaj, ki jih je v kundalini jogi več tisoč. Vsaka krija ima svoj namen in lahko deluje na stimulacijo in krepitev kakšnega organa (srce, ledvice, jetra…), sistema (endokrinega, živčnega…), skupine mišic ter energije in energetskih komponent (prana, apana, čakre, avra…). Čas trajanja vaj v kriji lahko skrajšamo, posamezne vaje lahko zamenjamo z lažjo različico ali pa jih celo izvajamo v mislih, vendar za pravilen učinek krije nobene vaje ne smemo izpustiti ter jih moramo delati v določenem zaporedju. Na vadbi kundalini joge dobimo izkušnjo, kako neka krija vpliva na naše psihofizično počutje še kakšen dan po vadbi, za korenite spremembe pa je potrebno izvajati krijo nepretrgoma daljše časovno obdobje. Na vadbi kundalini joge s Sat Pavan Kaur dobite navodila za izvajanje krij po želji tudi za domov.

 

Kundalini joga v Mini vrtcu traja 90 min in kaj potrebujem za vadbo kundalini joge?
• podloga za jogo, ki si jo lahko izposodite
• udobna oblačila (kratki in dolgi rokavi)
• odejo za končno sprostitev
• bidon z vodo

 

URNIK: SREDA od 8.30 do 10.00

 

Za udeležbo na brezplačni uri kundalini joge je potrebna prijava na info@bit-je.si. Na predstavitveni uri bodo mogoče tudi prijave na vadbo, ki bo potekala vsako sredo po urniku.

 

CENA: Enkratni obisk …… 13 EUR

            Mesečni obisk …….. 40 EUR

            3Mesečni obisk …… 110 EUR

 

Vabljeni :)

 ©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov