Ljubljana, 6. 5. 2022

VABLJENI K VPISU: POPOLDANSKI PROGRAM 2022/2023

Dragi starši,

 

v Mini vrtcu se že pripravljamo na novo šolsko leto in za otroke vabimo k vpisu v skrbno pripravljene programe. Vse dejavnosti potekajo v manjših skupinah do 10 otrok in so namenjen otrokom od 3 let naprej. Tečaji potekajo enkrat tedensko po razporedu.

 

JOGA ZA OTROKE 

Joga v zgodnjem otroštvu spodbuja pozitivno samopodobo in zavedanje telesa, povečuje gibljivost, moč, koordinacijo, hkrati pa se poveča njihova koncentracija, mirnost in sproščenost. Z otroki bomo spoznali osnove joge, se razgibali in sprostili, na prvi uri pa se nam lahko pridružijo tudi starši. Za vse otroke od 4. leta naprej. 

 

TOREK: 17.15 – 18.15

PRIJAVA: info@minivrtec.si

 

 GLASBENE URICE 

Naš cilj je v otroku prebuditi zanimanje za zvok, spodbujati slušno zaznavanje in nasploh vzbuditi zanimanje za glasbo. Veliko bomo peli, poslušali in se gibali ob glasbeni spremljavi, naučili pa se bomo tudi izražati s pomočjo glasbe.

  

SREDA 17.00 do 18.00 ure

VABLJENI K PRIJAVI na info@minivrtec.si 

 

IGRIVA ANGLEŠČINA

Otroci se angleščine učijo skozi igro, pesmice, pravljice in z gibanjem po prostoru. Program je razdeljen na sklope, ki obdelajo teme kot so: spoznajmo se, barve, številke, živali in narava, letni časi, družina, telo …  Cilj je, da otroci dobijo veselje do učenja tujega jezika, spoznajo in dobijo posluh za tuj jezik, se naučijo osnovnih besed in govora. 

 

 ČETRTEK 17.00 – 18.00

PRIJAVA info@otroska-akademija.si, telefon: 080 86 55

  

DELAVNICE ZA OTROKE – OTROŠKA AKADEMIJA

V Mini vrtcu bodo potekale tudi delavnica za otroke, ki jih bodo izvajali mojstri iz Otroške akademije. Programi, ki se izvajajo so: ZNANSTVENA DELAVNICA, KUHARSKA DELAVNICA, LEGO ROBOTIKA in drugo.

 

 PONEDELJEK – 17.15 – 18.45

PRIJAVA: info@otroška-akademija.si , telefon: 080 86 55

 

PRAVLJIČNO-USTVARJALNE DELAVNICE

Enkrat mesečno v Mini vrtcu potekajo tudi pravljično-ustvarjalne delavnice, kjer z otroki prebiramo pravljice, se vživljamo v pravljične like in plešemo, pojemo ter seveda ustvarjamo brez meja. Delavnice so namenjene otrokom 3+

 

SOBOTA 16.00 – 18.00. 

PRIJAVA: info@minivrtec.si 

 

  Več informacij: https://www.minivrtec.si/popoldanske-dejavnosti/



©2024 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov