popoldanske aktivnosti

 

 Da bodo vaši malčki koristno pokurili svojo energijo, obenem pa pridobili odlično popotnico za celo življenje, vas vabimo k vpisu v naše skrbno pripravljene programe.

 

Vse dejavnosti potekajo v manjših skupinah do 10 otrok.
Namenjene so otrokom starim od 2 let naprej.
Tečaji potekajo enkrat tedensko med 17.15 in 18.45 uro.

 

rožica

 

IGRIVA ANGLEŠČINA

 

 Angleščina v Mini vrtcu poteka v sodelovanju z zunanjo izvajalko, ki jo zaznamujejo bogate izkušnje za delo z otroki, v angleškem in tudi nemškem jeziku. Več o Avelin

 

Otroci se angleščine učijo skozi igro, pesmice, pravljice in z gibanjem po prostoru. Program je razdeljen na sklope, ki obdelajo teme kot so: spoznajmo se, barve, številke, živali in narava, letni časi, družina, telo ...  Cilj je, da otroci dobijo veselje do učenja tujega jezika, spoznajo in dobijo posluh za tuj jezik, se naučijo osnovnih besed in govora. Angleščina je namenjena otrokom 2+. 

 

Več o metodi učenja in uric angleščine TUKAJ ... utrinki uric TUKAJ

 

SREDA 17.15 – 18.45 in ČETRTEK 17.15 - 18.45 

 

VABLJENI K PRIJAVI na info@avelin.si ! Novaprosta mesta razpisujemo z januarjem 2019.

 

rožica

 

NOVOST: STARŠI NA NEMŠČINO, OTROCI NA ANGLEŠČINO

 

Tečaj nemščine za starše je namenjen začetnikom. Spoznali bomo osnove nemškega jezika in slovnice, se naučili sporazumevanja v enostavnih vsakodnevnih situacijah. Poudarek je na pogovoru, s katerim širimo besedni zaklad in usvajamo slovnične strukture. Obenem zagotovimo tudi varstvo otroka, ki obiskuje tečaj igrive angleščine in se spoznava s tujim jezikom, tako kot starš.

 

VPIS V JANUAR 2019 v tečaj, ki poteka v obliki 20 srečanj prijavite se lahko do vključno 5.1.2019, z urami pa začnemo v torek 8.1.2019.

 

TOREK, 18.00 – 19.00 ( +/- 30 min glede na potrebe staršev)

 

CENA IN PLAČILO

Cena mesečnega obroka je 68,00 €. Ob skupnem plačilu 3 mesečnih obrokov, vam priznamo popust v višini 10% na celotni znesek, v primeru plačila 5 mesečnih obrokov pa 15% popust.

 

Več informacij TUKAJ ... PRIJAVA: info@avelin.si

 

rožica

  

PRAVLJIČNO-USTVARJALNE DELAVNICE

 

Enkrat mesečno v Mini vrtcu potekajo tudi pravljično-ustvarjalne delavnice, kjer z otroki prebiramo pravljice, se vživljamo v pravljične like in plešemo, pojemo ter seveda ustvarjamo brez meja. Delavnice so namenjene otrokom 3+

 

Urnik: sobota 16.00 - 18.00. Utrinki delavnic TUKAJ

  

NAPOVEDNIK 

Delavnice se ponovno začnejo izvajati v mesecu septembru 2018. 

  

VABLJENI K PRIJAVI na info@avelin.si ! 

 

rožica
 

GLASBENE URICE 

 

 Vsi otroci od 3. let naprej vabljeni na glasbene urice v Mini vrtec. Naš cilj je v otroku prebuditi zanimanje za zvok, spodbujati slušno zaznavanje in nasploh vzbuditi zanimanje za glasbo. Veliko bomo peli, poslušali in se gibali ob glasbeni spremljavi, naučili pa se bomo tudi izražati s pomočjo glasbe.

 

PONEDELJEK 17.15 do 18.15 ure

 

Z glasbenimi uricami začnemo v januarju 2019. Vodila jih bo izkušena glasbena pedagoginja, prijavite pa se lahko do vključno 4.1.2019, saj z uricami začnemo v ponedeljek 7.1.2019.

 

Več o metodi učenja na glasbenih uricah TUKAJ ... utrinki TUKAJ

 

VABLJENI K PRIJAVI na info@minivrtec.si 

 www_mini vrtec_urnik 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov