popoldanske aktivnosti

 

Popoldanske aktivnosti v Mini vrtcu potekajo v sodelovanju z Maminamaza.si, ki jo zaznamujejo bogate izkušnje za delo z otroki.

 

 Da bodo vaši malčki koristno pokurili svojo energijo, obenem pa pridobili odlično popotnico za celo življenje, vas vabimo k vpisu v naše skrbno pripravljene programe.

 

Vse dejavnosti potekajo v manjših skupinah do 8 otrok.
Namenjene so otrokom starim od 2 let naprej.
Tečaji potekajo enkrat tedensko med 17.15 in 18.45 uro.

 

rožica

 

ANGLEŠČINA

 

Otroci se angleščine učijo skozi igro, pesmice, pravljice in z gibanjem po prostoru.Program je razdeljen na sklope, ki obdelajo teme kot so: spoznajmo se, barve, številke, živali in narava, letni časi, družina, telo ...  Cilj je, da otroci dobijo veselje do učenja tujega jezika, spoznajo in dobijo posluh za tuj jezik, se naučijo osnovnih besed in govora. Angleščina je namenjena otrokom 2+

 

Več o metodi učenja in pa utrinki uric angleščine na

http://www.maminamaza-tecaji.si/anglescina-skozi-igro/

 

 

USTVARJALNE URICE

 

Otroci ustvarjajo brez meja z različnimi materiali, se prepuščajo domišljiji in brezskrbno krepijo ročne spretnosti, kreativnost in smisel za umetnost. Delavnice so namenjene otrokom 2+

 

 

PRAVLJIČNO-USTVARJALNE DELAVNICE

Enkrat mesečno bodo v Mini vrtcu potekale tudi pravljično-ustvarjalne delavnice, kjer z otroki prebiramo pravljice, se vživljamo v pravljične like in plešemo, pojemo ter seveda ustvarjamo brez meja. Delavnice so namenjene otrokom 3+, dobrodošli pa so tudi tisti malo mlajši. Urnik: sobota 16.00 - 18.00.

 

Utrinki delavnic na http://www.maminamaza-tecaji.si/sobotne-pravljicno-ustvarjalne-delavnice/

 

Pišite nam in se prijavite na aktivnost, ki se bo začela redno izvajati konec meseca septembra oziroma začetek meseca oktobra 2017. V mesecu septembru bodo potekale uvodne predstavitvene urice za vse starše in otroke, več informacij kmalu ...  Vabljeni k prijavi !

 

MAMINAMAZA
e: katarina@maminamaza.si
t: 068-149-112

 www_mini vrtec_urnik_cenik-01  www_mini vrtec_urnik_cenik-03www_mini vrtec_urnik_cenik-02

©2014 Mini Vrtec