uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu.  V Mini vrtcu sta doma dve majhni skupini otrok, ki jim nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

VABILO – MINI VRTILJAK 2022

Ljubljana, 22. 5. 2022

Vabljeni na brezplačen dogodek za celo družino, na katerem se lahko vrtiš cel dan, zabave pa kar ne zmanjka in ne zmanjka! Kot leta prej pripravljamo pester program z različnimi stojnicami, predstavitvami, delavnicami, družinskim fotografiranjem, prigrizki in pijačo, srečelov in še in še. Vabljeni :)

več

PROSTO MESTO ZA VPIS 2022/2023 – DRUGA STAROSTNA SKUPINA

Ljubljana, 26. 4. 2022

Dragi starši, v Mini vrtcu imamo prosto mesto za vpis v drugo starostno skupino za otroka od 3-6 let. Vabljeni k vpisu.

več

SPOMLADANSKO DOGAJANJE V MINI VRTCU – VABLJENI

Ljubljana, 24. 4. 2022

Dragi starši, spomladi v Mini vrtcu načrtujemo veliko dogajanja. Prijazno povabljeni, da se nam pridružijo vsi otroci od 3. leta naprej

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov