uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2018/2019. Otrokom nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

KMALU SE BOMO VRTELI NA MINI VRTILJAKU 2018 – VABLJENI

Ljubljana, 5. 5. 2018

Mini vrtiljak je brezplačen družinski dogodek v Mini vrtcu! Pokukajte, kdo se bo vrtel z nami in kakšna zabava vas čaka. Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 26.5.2018 od 10.00 do 17.00 ure.

več

MINI VRTILJAK 2018 – DOGODEK ZA VSO DRUŽINO

Ljubljana, 21. 3. 2018

Mini vrtiljak je brezplačen družinski dogodek, na katerem se lahko vrtiš cel dan! Kot leto prej vas čaka pester program z različnimi stojnicami, predstavitvami, ustvarjalnimi delavnicami, družinskim fotografiranjem, prigrizki in pijačo, srečelov in še in še in še in še! Vstop je prost!

več

NAPOVEDNIK DOGAJANJA 2018

Ljubljana, 19. 3. 2018

v obdobju pomladi/poletja se v Mini vrtcu obetajo aktivnosti za starše in otroke. Vabljeni, da se nam pridružite.

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov