uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2018/2019. Otrokom nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

NOVOST: STARŠI NA NEMŠČINO, OTROCI PA ANGLEŠČINO

Ljubljana, 25. 11. 2018

Dragi starši! Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste si želeli vzeti malo Časa zase, se ukvarjati s hobijem, se naučiti novega jezika, pa ste idejo na koncu opustili, saj je bilo logistično nemogoče, saj niste našli varstva za otroka. Mi vam ponujamo ravno to!

več

NAPOVEDNIK 2019

Ljubljana, 25. 11. 2018

Dragi starši, v letu 2019 se v vrtcu začenja veliko aktivnosti za otroke, ki se jim lahko pridružite. Prijazno povabljeni: igriva angleščina, starši na nemščino/otroci na angleščino, pravljično-ustvarjalne delavnice, glasbene urice, praznovanje rojstnih dni ...

več

VABLJENI K VPISU: GLASBENE URICE

Ljubljana, 3. 11. 2018

Vsi otroci od 3. let naprej vabljeni na glasbene urice. Naš cilj je v otroku prebuditi zanimanje za zvok, spodbujati slušno zaznavanje in nasploh vzbuditi ...

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov