uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2019/2020.  V Mini vrtcu sta doma dve majhni skupini otrok, ki jim nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

NUJNO VARSTVO V MINI VRTCU

Ljubljana, 6. 11. 2020

Skladno z odločitvijo vlade RS bo vrtec v obdobju od 26.10.2020 do preklica zaprt zaradi preprečitve nadaljnjega širjenja virusa SARS CoV-2, organizirano bo zgolj nujno varstvo za starše, ki predložijo potrebna potrdila.

več

ZAPRTJE VRTCA S PONEDELJKOM 26.10.2020

Ljubljana, 26. 10. 2020

Skladno z odločitvijo vlade RS bo vrtec v obdobju od 26.10.2020 do preklica zaprt zaradi preprečitve nadaljnjega širjenja virusa SARS CoV-2.

več

PROSTO MESTO ZA VPIS V 1. STAROSTNO SKUPINO – VABLJENI K VPISU

Ljubljana, 19. 10. 2020

Dragi starši, v Mini vrtcu imamo prosto mesto za vpis v prvo starostno skupino za otroka od 11. meseca do 3. leta. Vabljeni k vpisu.

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov