uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2018/2019. Otrokom nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

Z MALČKOM NA DOPUST … STE VZELI VSE POTREBNO?

Ljubljana, 26. 6. 2018

Počitnice so več ali manj že rezervirane in komaj čakamo odhod, nikar pa ne pozabite na nujne pripomočke, da bo vaš dopust potekal brez presenečenj.

več

ZAHVALA ZA MINI VRTILJAK 2018

Ljubljana, 28. 5. 2018

Dragi obiskovalci Mini vrtiljaka 2018, najlepša hvala za obisk! Čudovito je bilo videti vaše nasmejane obraze, slišati vaše lepe besede in se vrteti z vami skozi krasen dan. Hvala hvala hvala za vsak prijazen pogled in vsak nasmeh, ki ste nam ga namenili. To je bistvo vsega!

več

KMALU SE BOMO VRTELI NA MINI VRTILJAKU 2018 – VABLJENI

Ljubljana, 5. 5. 2018

Mini vrtiljak je brezplačen družinski dogodek v Mini vrtcu! Pokukajte, kdo se bo vrtel z nami in kakšna zabava vas čaka. Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 26.5.2018 od 10.00 do 17.00 ure.

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov