uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2018/2019. Otrokom nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

VABLJENI: DNEVI ODPRTIH VRAT ZA VPIS OTROK V ŠOLSKO LETO 2018/2019

Ljubljana, 31. 1. 2018

Dragi starši in otroci, v mesecu marcu 2018 bodo potekali vpisi v šolsko leto 2018/2019, zato vas vabimo, da se nam v mesecu februarju pridružite na dnevih odprtih vrat Mini vrtca. Razpisana bodo prosta mesta za vpis v prvo in drugo starostno skupino, torej za otroke od 11. meseca naprej pa vse do vstopa v šolo. Vabljeni, da se nam pridružite :)

več

NAPOVEDNIK DOGAJANJA 2018

Ljubljana, 5. 1. 2018

Dragi starši in otroci, v mesecu februarju in marcu 2018 se v Mini vrtcu obetajo aktivnosti za starše in otroke. Vabljeni, da se nam pridružite :)

več

VABLJENI NA PUSTNO PRAVLJIČNO-USTVARJALNO DELAVNICO 3.2.2018

Ljubljana, 4. 1. 2018

Dragi starši in otroci,    Bliža se najbolj norčav mesec leta in z njim nova pravljično-ustvarjalna delavnica, namenjena predšolskim otrokom. Delavnica bo pustno ...

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2014 Mini Vrtec