uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2019/2020.  V Mini vrtcu sta doma dve majhni skupini otrok, ki jim nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

Vabljeni na dneve odprtih vrat Mini vrtca

Ljubljana, 30. 1. 2019

Vljudno vabljeni na dneve odprtih vrat Mini vrtec za vpis v vrtec za šolsko leto 2019/2020.

več

VABLJENI K VPISU OTROK V ŠOLSKO LETO 2019-2020

Ljubljana, 9. 1. 2019

Dragi starši,   vabljeni k vpisu otrok v Mini vrtec za šolsko leto 2019/2020. Razpisana bodo prosta mesta za vpis v prvo starostno ...

več

NOVOST: STARŠI NA NEMŠČINO, OTROCI PA ANGLEŠČINO

Ljubljana, 25. 11. 2018

Dragi starši! Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste si želeli vzeti malo Časa zase, se ukvarjati s hobijem, se naučiti novega jezika, pa ste idejo na koncu opustili, saj je bilo logistično nemogoče, saj niste našli varstva za otroka. Mi vam ponujamo ravno to!

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov