Mini vrtec | Novice

uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2018/2019. Otrokom nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

GLASBENE URICE: VABLJENI K VPISU

Ljubljana, 14. 8. 2018

Otroci od 3. let naprej se bodo v šolskem letu 2018/2019 lahko enkrat tedensko udeleževali glasbenih uric v Mini vrtcu. Za otroke, ki nas še ne poznajo, pripravljamo tudi predstavitveno urico ...

več

IGRIVA ANGLEŠČINA: VABLJENI K VPISU

Ljubljana, 14. 8. 2018

Tečaj Igriva angleščina je namenjen predšolskim otrokom, od 2. let naprej. Temelji na učenju preko igre, slik, pesmic in pravljic. Otroci dobijo posluh za jezik, predvsem pa veselje do učenja tujega jezika. Za otroke, ki nas še ne poznajo, pripravljamo predstavitveno urico ...

več

Z MALČKOM NA DOPUST … STE VZELI VSE POTREBNO?

Ljubljana, 26. 6. 2018

Počitnice so več ali manj že rezervirane in komaj čakamo odhod, nikar pa ne pozabite na nujne pripomočke, da bo vaš dopust potekal brez presenečenj.

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2018 Mini Vrtec | Nastavitve piškotkov