uvodna-slika-vpis

 

Spoštovani starši,

 

Smo živahen vrtec, ki je doma v prenovljeni hiški z razgibanimi prostori, obdaja pa nas veliko zeleno igrišče z igrali, ki omogoča veliko gibanja, priložnosti za raziskovanje in igro, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa. 

 

Vpisani smo v Razvid pri pristojnem Ministrstvu in Vas vabimo k vpisu za šolsko leto 2018/2019. Otrokom nudimo dnevni program predšolske vzgoje z dinamičnim urnikom aktivnosti, poudarek programa pa je bivanje in gibanje na prostem, kar nam omogoča veliko igrišče z igrali in domača okolica za potep. Dejavnosti se ne končajo ob koncu delovnega časa vrtca, saj so za vse otroke na voljo tudi zanimive popoldanske dejavnosti.   

 

Ker si želimo, da bi se vaši otroci v vrtcu počutili prijetno in varno, vas vabimo, da nas obiščete in pridobite potrebne informacije o nas, o programu in življenju v vrtcu. Pišite nam po elektronski pošti na info@minivrtec.si in dogovorili se bomo za osebno srečanje in ogled vrtca.

NAPOVEDNIK DOGAJANJA 2018

Ljubljana, 19. 3. 2018

v obdobju pomladi/poletja se v Mini vrtcu obetajo aktivnosti za starše in otroke. Vabljeni, da se nam pridružite.

več

VABLJENI K VPISU OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019

Ljubljana, 2. 3. 2018

Vabljeni k vpisu otrok v Mini vrtec za šolsko leto 2018/2019. Razpisujemo prosta mesta za prvo starostno skupino (11 mesecev – 3 leta) in drugo starostno skupino (3 – 6 let). Starši na naslov vrtca pošljete izpolnjeno vlogo za vpis najkasneje do 15. marca. Vlogo morajo ponovno oddati tudi starši otrok, ki že obiskujejo Mini vrtec oziroma so na čakalnem seznamu za vpis od leta 2017/2018.

več

PRAVLJIČNO-USTVARJALNA DELAVNICA MEDVEDJA MAMICA

Ljubljana, 26. 2. 2018

Vabljeni na pravljično-ustvarjalno delavnico za otroka: MOJ PRIJATELJ PIKI JAKOB (zgodba: Medvedja mamica) (Kajetan Kovič) kjer bomo izdelovali nakit in čestitko za mamice.

več

rojstni

 

popoldanske

 

blog

 

 

©2014 Mini Vrtec